I Google You.

Haha, det är bra lustigt att den sökterm som gett mig överlägset mest besök från sökmotorer är myrkott. 87 stycken har klickat sig in på min blogg efter att ha googlat myrkott. På andra plats har vi 24 nyanser av grönt med 29 sökningar. 25 stycken har sökt på pauie wordpress eller pauie.wordpress och 15 stycken på mitt fullständiga namn, Paulina Lenngren Hysing. 3 stycken har sökt på personalfest i ånge? Vad handlar det om? Norpan, eller barbro svensson klepto, har gett mig 8 besökare. Sen blir det väl inte så mycket mer intressant än så. Eller jo för den senaste veckan så är det hela 14 stycken som sökt på 24 nyanser av grönt, det är ju typ hälften av alla nånsin, knasigt.

Men nu ska jag ge mig, kanske sova. Det är ju en dag av matte imorgon med. Fan vad ambitiös jag är, trodde aldrig jag skulle kunna vara sådan utan att typ dö av det. Men jag mår ju relativt bra än så länge så vi får väl hoppas det håller i sig.

Vem skulle inte vilja lägga vantarna på en sån här liksom?

 

4 kommentarer på “I Google You.

  1. Vilka tråkiga du får. Jag får ju mest ”avsugning instruktioner”, vilket inte blev bättre av att jag bloggade om hur stört det var att folk sökte på det och kom till mig. Eller mest och mest. Mest får jag ”fattigdom orsaker”. Det får jag flera träffar varje dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s