Well, Well, Well

Jag gillade Duffys första platta, dessvärre blev den en aningen förknippad med, och därför lite förstörd, av ett gammalt ex. Andra  plattan minns jag inte alls. Men Well, Well, Well känns som en riktigt bra start för tredje (andra) plattan som jag tänker mig kommer snart.

Vad har det varit för dag annars? Mja, har haft tysen föreläsningar om djurskydd och varit trött så jag somnade till ett par gånger. Men det var jäkligt intressant. Blev nästan sugen på att jobba med försöksdjur när jag blir stor, det kanske låter rått(a) men de flesta försöksdjur har det jävligt bra, mycket bättre en lilltjejens bortglömda hamster eller aporna på zoo, åtminstone många zoon utomlands. Vi fick också lära oss lite om slakt och det var också väldigt intressant, hur bra de utvecklat tekniken och hur mycket forskning det finns.

Sen ringde mamma och vi gick ner på stan och köpte nya vinterstövlar till mig och lite kläder till henne. Så jäkla najs, converse är inte vinterskor hur gärna man än vill, men nu slipper jag frysa. Sen åt vi på Villa Romana, riktigt gott. Imorgon måste jag plugga mer matte och nu måste jag sova, 6 timmar per natt håller inte.

Bjuder på en bild som är helt oretucherad, förutom ramen då, trots att jag batra fick 9% på facebooks snyggtest idag. Haha..

God Natt

2 kommentarer på “Well, Well, Well

    • Jag hade verkligen för mig att hon gjort det, men jag måste ha blandat ihop det med något annat. Fail. Kul att du tycker det. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s