Pojkvän? Någon?

Jag minns för ett par år sen, då hade man nån sorts tro på rätt och fel. Man visste att vissa saker var rätt att göra och andra fel och man höll sig till att göra det som var rätt, för det var det man skulle göra, eller hur. Men nu?  Det hände lite saker och här var det det oväntat slut som innefattade en pojkvän som inte var min. Sen rullade ju det på ett tag, jag minns att jag gjorde det bara för att jag kunde, precis som alla de andra gångerna. Men sen tog det slut och jag bestämde mig för att sluta ligga med upptagna killar. Men så utan att jag ens visste om det så hände det igen och sen ett återfall och nu ännu en gång! Jag blir galen! Det är ju meningen att man ska bli mer seriös och göra mindre dumma misstag när man blir äldre men så är det inte, inte för mig i alla fall. Och nu tänker man, alltså jag, inte i rätt och fel längre utan mer som i vill jag? kan jag? så länge det inte skadar mig så är det ju inte fel, eller? och ibland så tänker man inte alls och ibland trodde man att man tänkte på ett bra sätt men så händer det grejer ändå. Och det värsta är att jag tror det påverkar mig mer negativt än vad jag förstår.

Men det skulle finnas en bra lösning på problemet och det är om jag skaffar en pojkvän, det skulle lösa alla problem, typ. Så pojkvän någon?

2 kommentarer på “Pojkvän? Någon?

    • Haha! Jag önskar att jag kunde tänka så. Jag tänker mest: ”Jaha han var söt, honom måste det ju vara nåt stort fel på, bäst att akta sig.” eller ”Han var trevlig, honom skulle jag säkert inte stå ut med i längden.” eller ”Han var söt och trevlig och verkar intresserad! Göm dig!” Fast oftast har dom ju flickvän, de som verkar intresserade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s