I kott myself.

Åh det här är en bra dag, trots lite fylle-sms-ångest, såg igelkotten när jag gick hem från uplands. Kände mig bara tvungen att följa efter den, fast jag tror det gjorde den lite stressad för den gick runt och verkade helt lost.

Kontrakt – Check!

Nu är jag vuxen tror jag, lite vuxnare i alla fall. Det konstiga är att det känns så bra, det känns tryggt på någe vis. Som att allt är på väg åt rätt håll och att allt kommer bli bra. Fast det är nog att överdriva, saker kommer fortfarande fukka upp. Jag menar senast igår skickade jag fylle-sms till sedan länge raderade nummer. Och allt det där känns riktigt bajs, jag kan liksom inte kontrollera det och det är inte bra för jag förstår ju att intet gott kan komma av det. Men det känns som jag kommer ha något att falla tillbaka på när allt känns som bajs. Jag kommer ha Sumo och jag kommer ha en riktigt najs lägenhet i främre luthagen, det är ju lite som att en dröm gått i uppfyllelse. Jag funderar lite på det här med marsvin också, men jag borde kanske vänta lite. Kanske vänta till efter Sumo till och med. Det är kanske det vuxna valet, men det är inte crazy guinea pig lady-valet.

Åh jag borde verkligen sova, känner på mig att jag ligger riktigt mycket back och det är kanske inte så bra med tanke på den kommande veckan och all fest. Jag har börjat få så mycket minnesluckor och det känns inte alls bra.

Mmm.. Men nu är det natt. Sleep tight!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s